Ποια είναι η νέα Bugatti που αγόρασε ο Cristiano Ronaldo;


Στον μαγικό κόσμο των dreamcars δικαίωμα να τα ονειρεύονται έχουν μόνο οι εκατομμυριούχοι.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 27/3/2020

Και αφού τα ονειρευτούν, γιατί όχι και να μην τα αποκτήσουν αφού διαθέτουν το ανάλογο ποσό. Το οποίο στην περίπτωση της Centodieci φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό πρόσβαση σε τέτοιου είδους dreamcars έχουν μόνο επιχειρηματίες με διασυνδέσεις, συλλέκτες, σεΐχηδες και γενικότερα VIP πρόσωπα.

H γαλλική εταιρία σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 10 Centodieci και όπως έχει ήδη ανακοινώσει όλα τα αυτοκίνητα έχουν ήδη πωληθεί.

Και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες μας ο πιο γνωστός από όλους είναι ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος ανυπομονεί να προσθέσει μια ακόμη Bugatti στο γκαράζ με τα υπόλοιπα εξωτικά τετράτροχα που έχει στην κατοχή του (σ.σ. έχει ήδη μια Veyron και μια απλή Chiron). Άλλωστε ο αστέρας της Γιουβέντους αρέσκεται στο να προβάλλει συχνά-πυκνά το πάθος του για την ταχύτητα και τα supercars.

Εδώ να πούμε πως η Bugatti Centodieci βασίζεται στην Chiron και διαθέτει τον W16 των 8,0 lt με τους 1.600 PS. Η επιτάχυνση για τα 0-100 km/h είναι στα 2,4 sec, τα 0-200 km/h σε 6,1 sec και τα 0-300 km/h σε 13,1 sec με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 380 km/h.

Η Centodieci αποτίει φόρο τιμής στην EB110 SS, το πρώτο σύγχρονο μοντέλο της εταιρίας που παράχθηκε την δεκαετία του 1990 και λίγο πριν την εξαγορά (το 1995) από τον όμιλο Volkswagen.