Ποια πολυτελή αυτοκίνητα είναι τα πιο επιθυμητά για test-drive;


Μία έρευνα από την Uswitch μας αποκαλύπτει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τα ακριβά αυτοκίνητα πολυτελείας που θέλουμε να οδηγήσουμε περισσότερο. 

  • 7/5/2021

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η Uswitch.com/car-insurance η Porsche Macan είναι στην κορυφή της λίστας ως το πιο επιθυμητό πολυτελές αυτοκίνητο στον κόσμο για δοκιμαστική οδήγηση. Κατά μέσο όρο 3.700 αναζητήσεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο παγκοσμίως από οδηγούς που θέλουν να κάτσουν πίσω από το τιμόνι του πολυτελούς SUV και να πάρουν μια γεύση για την αίσθηση που δίνει στο δρόμο η δημιουργία της Porsche.

Ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της οικογένειας Aventador, η Lamborghini Aventador SVJ και η Mercedes AMG One έρχονται στη δεύτερη θέση ως πολυτελή αυτοκίνητα που θέλουμε να δοκιμάσουμε περισσότερο, με το καθένα να συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 3.360 αναζητήσεις το χρόνο.

Στην 4η θέση είναι η Bugatti Chiron Super Sport 300 . Αν και περιορίζεται σε 30 μόλις κομμάτια η παραγωγή της, φαίνεται να βρίσκεται στο ραντάρ πολλών με 3.000 αναζητήσεις. Στη συνέχεια βρίσκεται άλλο ένα αυτοκίνητο του γαλλικού κατασκευαστή, η Bugatti La Voiture Noire. Με τιμή πώλησης 18,68 εκατομμυρίων δολαρίων, η δοκιμαστική οδήγηση ενός από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα αναζητείται κατά μέσο όρο 2.520 φορές το χρόνο. Επίσης, με τον ίδιο αριθμό αναζητήσεων ετησίως βρίσκεται και η ηλεκτρική Porsche Taycan.

Η Aston Martin και η BMW είναι οι μάρκες που θέλουμε να δοκιμάσουμε περισσότερο!

Η κλασική μάρκα πολυτελών σπορ Aston Martin κατατάσσεται στην πρώτη θέση με 56.400 ετήσιες αναζητήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο γερμανικός βιομηχανικός γίγαντας BMW καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 30.000 ετήσιες παγκόσμιες αναζητήσεις. Διατηρώντας τη γερμανική φήμη από κοντά ακολουθεί η Porsche, που φιγουράρει στην τρίτη θέση με 22.800 αναζητήσεις κάθε χρόνο κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.