Ποιο είναι το διαστημικό Hyundai Staria;


H Hyundai δίνει συνέχεια στην προϊοντική της επέλαση, δημοσιεύοντας τις πρώτες αινιγματικές εικόνες ενός φουτουριστικού και αδιαπραγμάτευτα πρακτικού MPV.

  • 11/3/2021

Η κατηγορία των MPV ανήκει σε εκείνες που έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την επικράτηση των απανταχού SUV, γεγονός που με τη σειρά του οδήγησε αρκετούς κατασκευαστές να αποσύρουν την εκπροσώπησή τους σε αυτή.

Βλέποντας, λοιπόν, τη Hyundai να προαναγγέλλει με το αινιγματικό Staria την άφιξη ενός νέου πολυμορφικού οχήματος, η έκπληξη είναι διπλή.

Το νέο επιβατικό mini Van της Hyundai πρόκειται να αντικαταστήσει το μέχρι σήμερα γνωστό H1 και να λανσαριστεί σε συγκεκριμένες αγορές, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ο «διαστημικός» σχεδιασμός του εξωτερικεύει το υψηλό τεχνολογικό του προφίλ καθώς και τις premium ανέσεις που θα προσφέρει ευάερο και ευήλιο εσωτερικό του.

Η επταθέσια διαμόρφωση με τρεις σειρές καθισμάτων είναι η πιο πιθανή, ενώ οι συρόμενες πόρτες είναι εκείνες που θα προσφέρουν την εύκολη είσοδο και έξοδο των επιβατών από το γενναιόδωρο, σε όλα τα επίπεδα, εσωτερικό.

Ένα ακόμα στοιχείο που αποκαλύπτουν οι πρώτες εικόνες του Hyundai Staria είναι η εντυπωσιακή σε μέγεθος ψηφιακή οθόνη αφής που δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα φιλοξενώντας τις ενδείξεις του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και πολλά από τα «χειριστήρια» για τις βασικές λειτουργίες ενός οχήματος όπως εκείνη του κλιματισμού.