Ποιο είναι το νέο απόκτημα της Supercar Blondie;


Η διασημότερη ξανθιά του παγκόσμιου αυτοκινητικού στερεώματος απέκτησε ένα ακόμα supercar και όλα τα βλέμματα στράφηκαν για μία ακόμα φορά πάνω της.

  • 16/7/2020

Η γυναίκα με το αστραφτερό χαμόγελο και την πλούσια ξανθιά χαίτη ξαναχτυπά. Η Supercar Blondie πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμα τετράτροχο και ολόκληρος ο αυτοκινητικός πλανήτης έστρεψε για μια ακόμα φορά το βλοσυρό του βλέμμα πάνω της.

Το μαύρο «σεντόνι» που κάλυπτε την εξωτική σιλουέτα ενός -ακόμα- supercar αποσύρθηκε αποκαλύπτοντας μια ασημί McLaren 720S. Για την ακρίβεια όχι μια οποιαδήποτε McLaren 720S αλλά μια «ειδική» έκδοση η οποία προσαρμόστηκες στα θέλω και τα πρέπει της ξανθιάς YouTuber.

Σύμφωνα με την ίδια την ξόδεψε τουλάχιστον 60.000 ευρώ για πρόσθετοεξοπλισμό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το τελικό ποσό αυτής της ιδιαίτερης McLaren 720S.

Αυτό που αποκάλυψε και ευτυχώς το αντιμετώπισε με την απαραίτητη δόση χιούμορ ήταν μια δυσλειτουργία του σκιαδίου στην πλευρά του συνοδηγού, το οποίο δεν μπορούσε να διατηρήσει την αρχική του θέση.

Για όσους, πάντως, αναρρωτιούνται με ποιον τρόπο η Supercar Blondie μπορεί να αλλάζει τα υπεραυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα, οφείλουμε να σας ενημέρωσουμε ότι η βιομηχανία του YouTube μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής, πόσο μάλλον όταν διαθέτεις στον προσωπικό σου λογαριασμό περισσότερους από 3,7 εκατομμύρια subscribers.