Πωλείται η μακρύτερη Ferrari στον κόσμο!


Πρόκειται για μια έμπνευση που υλοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια στην Αυστραλία.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: CARSALES
  • 4/8/2020

O Scott Marshall αγόρασε πριν από μερικά χρόνια μια Ferrari 360 Modena και αποφάσισε πάνω σε αυτή να κατασκευάσει μια εντελώς πρωτότυπη λιμουζίνα. Που όμοιας της δεν θα υπήρχε μόνο στην Αυστραλία αλλά πιθανότατα πουθενά αλλού στον κόσμο.

Και όπως μπορείτε να δείτε πρόσθεσε αρκετά μέτρα στην άμοιρη Ferrari με το τελικό αποτέλεσμα να μην αποσπά και τόσο κολακευτικά σχόλια. Τουναντίον ίσως να και διασύρει την κληρονομιά της 360 Modena που για την περίσταση απέκτησε και ειδικές πόρτες για πιο εύκολη πρόσβαση.

Το εσωτερικό είναι αυτό που φαντάζεστε. Αντίστοιχο, δηλαδή, με μίας σούπερ λιμουζίνας που μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 επιβάτες διαθέτοντας όλα τα κομφόρ και καναπεδάτες ανέσεις με ατμοσφαιρικό φωτισμό, υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα, δύο TV οθόνες, mini-bar κ.α.

Ο ρόλος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ήταν καθαρά ψυχαγωγικός και προορίζονταν για ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι τόσο στην Αυστραλία όσο και στις ΗΠΑ. Τώρα, ο κάτοχος του το πουλά και ζητά περίπου 250.000 ευρώ με τον κινητήρα να έχει παραμείνει ο αυθεντικός V8 των 3,6 lt και το κοντέρ να έχει γράψει σχεδόν 65.000 km. Ακόμη και έτσι όμως