Porsche Travel Experience: H βόλτα με Porsche στα χιόνια των Άλπεων (Video)


Η Porsche επιστράτευσε τέσσερις 911 για να μας προσφέρει μία βόλτα με φόντο το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο των Αυστριακών Άλπεων. 

  • 24/1/2022

Aim high, climb even higher, ή αλλιώς στόχευσε ψηλά, σκαρφάλωσε ακόμα ψηλότερα. Είναι το σλόγκαν που συνοδεύει αυτό το βίντεο της Porscheαπό το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο των Άλπεων.

Το μαγικό σκηνικό που προσφέρουν απλόχερα οι χιονισμένες Αυστριακές Άλπεις πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ανέβασε η Porscheστο YouTube τις προηγούμενες ημέρες και έρχεται να ταιριάξει ιδανικά με τον καιρό που βιώνουμε αυτές τις ημέρες στη χώρα μας.

Στο βίντεο η Porscheμας κάνει μία τεράστια βόλτα στις Αυστριακές Άλπεις, ένα από τα πιο όμορφα χιονισμένα τοπία του κόσμου με τέσσερις Porsche 911 να οδηγούν σε μοναδικές και γεμάτες χιόνι διαδρομές.

Η μία εκ των 911 που αναλαμβάνουν να μας πάνε βόλτα είναι η 911 Turbo S που εξοπλίζεται με έναν 6κύλινδρο boxer twin–turbo κινητήρα των 650 ίππων και 800 Nm ροπής σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK της γερμανικής εταιρείας.

Οι υπόλοιπες είναι η τετρακίνητη 911 Carrera 4S και η κάμπριο εκδοχή της 911 Carrera 4S Cabriolet. Απολαύστε τη βόλτα των Porsche 911 στις Αυστριακές Άλπεις στο βίντεο που ακολουθεί.