Πώς να «μεταμορφώσετε» το Toyota MR2 σας σε... supercar! (video)


Η Ταϊλάνδη φημίζεται για τις μετατροπές αυτοκινήτων που κάνουν διάφοροι ευφάνταστοι μηχανικοί. Όμως ο ιδιοκτήτης αυτού του συνεργείο, το… τερμάτισε για τα καλά!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 17/5/2020

Τόσα χρόνια έχουμε δει πολλά απίστευτα βίντεο. Ειδικά στον τομέα των μετατροπών, η φαντασία των ιδιοκτητών αυτοκινήτων δεν σταματά πουθενά. Κι είναι κανόνας ότι για κάθε ευφάνταστο ιδιοκτήτη, υπάρχει πάντα ένας μηχανικός, ο οποίος θα φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη αποστολή.

Εκεί όπου υπάρχει ένα… θεματάκι είναι στον τομέα των αισθητικών βελτιώσεων των αυτοκινήτων. Πολλές φορές η επιθυμία για κάτι πιο «διαφορετικό» από τα συνηθισμένα, «φλερτάρει» επικίνδυνα με το αντιαισθητικό, για να μην πούμε με το… κιτς!

Στην Ταϊλάνδη, όμως, ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου απλά το… τερμάτισε! Χρησιμοποιώντας ως βάση μεταχειρισμένα Toyota MR2 τρίτης γενιάς (η παραγωγή τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1999 κι ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2007, ενώ στην Ιαπωνία και γενικά στην νοτιοανατολική Ασία κυκλοφορούσε ως MR-S), δημιουργεί ορισμένα εξωπραγματικά αυτοκίνητα!

Δίχως υπερβολή, ο συγκεκριμένος μηχανικός μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο καθενός για απόκτηση ενός supercar! Έστω και… κατ’ όψιν! Μόνο που χρειάζεται προσοχή, διότι όταν βλέπεις στο εσωτερικό τιμόνι από Porsche και απ’ έξω το αυτοκίνητό σου μοιάζει με Ferrari, υπάρχει κίνδυνος να σε… κράξουν!