Πώς θα μοιάζει η νέα BMW X1;


Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ BMW X1 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΗΣ.

  • 20/7/2020

Η ημέρα που η δεύτερη γενιά της BMW X1 πρόκειται να αντικατασταθεί δεν βρίσκεται πολύ μακριά, μιας και το βαυαρικό SUV βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μισό του κύκλου ζωής της. Ανανεωμένο και με ένα plug-in υβριδικό σύνολο να την τοποθετεί στην ανατέλλουσα εποχή της ηλεκτροκίνησης, η BMW X1 ακολούθησε με απόλυτη τα σχεδιαστικά και ποιοτικά πρότυπα των μεγαλύτερων SUV της βαυαρικής φίρμας.

Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί και στο μέλλον, καθώς τα πρώτα renderings του γερμανικού crossover «φωτογραφίζουν» μια πρόταση που επενδύει στα σχεδιαστικά στοιχεία των σημερινών X3 και X5.

Με αυτόν τον τρόπο η τρίτη κατά σειρά γενιά της BMW X1, φιλοδοξεί να ενισχύσει τον premium χαρακτήρα της και το ανάστημά της, αφήνοντας πίσω της το κάπως μουδιασμένο -σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον- ξεκίνημα.

Αν και είναι νωρίς ώστε να μιλήσουμε για τα μηχανικά μέρη ενός αυτοκινήτου που αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά σε περίπου τρία χρόνια από σήμερα, θα αποτελέσει έκπληξη αν η επόμενη γενιά της BMW X1 δεν θα διαθέτει στην γκάμα της μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Με πρόσφατο, μάλιστα, το παράδειγμα της BMW iX3, η νέα BMW X1 θα μπορούσε να υιοθετήσει σχεδόν αυτούσιο το σύστημα κίνησης ενός SUV το οποίο στην ηλεκτροκίνητη εκδοχή του θα διατίθεται ως αποκλειστικά δικίνητο.