Πως θα ονομάζεται ο αντικαταστάτης του Koenigsegg Agera;


H επικρατέστερη ονομασία είναι Ragnarok και προέρχεται από μία την σκανδιναβική μυθολογία σχετικά με την θεωρία για την αναγέννηση του κόσμου και των θεών.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 3/9/2018

Επιπλέον η ονομασία Ragnarok έγινε γνωστή από την πιο πρόσφατη παραγωγή της ταινίας Thor. Όπως και να έχει στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί επίσημα από την Koenigsegg ο αντικαταστάτης του Agera δίνοντας στην δημοσιότητα ένα νέο teaser (αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το πρώτο).

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το επίσημο αλλά αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το σύστημα πρόωσης θα αποτελεί μία αναβαθμισμένη εκδοχή του biturbo V8 των 5,0 lt και για να διαχωριστεί από το Regera δεν θα έχει υβριδικό boost.

Ωστόσο οι πιο πρόσφατες πληροφορίες που τρέχουν στο διαδίκτυο αναφέρουν πως θα υπάρχει κάποια υβριδική υποβοήθηση που θα ανεβάζει την ισχύ στους 1.400 PS. Άλλωστε δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο supercar αλλά για τον διάδοχο αυτού (του Agera RS) που κρατά τον τίτλου του ταχύτερου τετράτροχου στον κόσμο και που κατέχει συνολικά τέσσερα ρεκόρ.