Πόσα αυτοκίνητα «πεθαίνουν» στο «No time to die» του James Bond; (Video)


Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα λιγότερο ή περισσότερο εξωτικά τετράτροχα στη νέα ταινία του James Bond, κάτι που μας υπενθυμίζει ένα εντυπωσιακό τρέιλερ με σκηνές δράσης και…  καταστροφής.

  • 6/9/2020

Γνωστός για την αδυναμία του στο ωραίο φύλο αλλά και στα εξίσου καλλίγραμμα αυτοκίνητα, ο James Bond δεν θα μπορούσε από το να τηρήσει τις παραδόσεις εμπλουτίζοντας τις νέες περιπέτειές του με ουκ ολίγες τετράτροχες κατασκευές.

Το νέο τρέιλερ της ταινίας “No time to die” φέρνει στο φως αρκετές από τις σκηνές καταδίωξης στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig, στον ρόλο του Βρετανού πράκτορα, και αυτοκίνητα όπως η Maserati Ghilbi, η Aston Martin DB5, η Aston Martin Valkyrie, η Aston Martin One-77 και το Land Rover Defender.

Περιττό να σας πούμε ότι ελάχιστα από τα παραπάνω οχήματα βγήκαν αλώβητα από το σύντομο κινηματογραφικό τους πέρασμα, ωστόσο, αν αξίζει  να καταστρέψεις ένα αυτοκίνητο τότε θα πρέπει να φροντίσεις να είναι για καλό σκοπό, ήτοι για μια ταινία του James Bond. Η συναρπαστική συνέχεια στις οθόνες σας, μιας και για την πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου.