Πόσο γρήγορα επιταχύνει μια σπάνια Mercedes-Benz 300 SL (Video)


Στη βάρβαρη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση επέβαλλε o Mat Watson του CarWow μερικές σπάνιες και ως εκ τούτου πολύτιμες Mercedes-Benz, μεταξύ των οποίων και η εμβληματική 300 SL.

  • 22/9/2020

Έχετε αναρωτηθεί πόσο γρήγορα επιταχύνουν sportscars από το μακρινό πλην ένδοξο παρελθόν της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας; Πόσο χρόνο χρειάζεται για παράδειγμα μια Mercedes-Benz 300 SL για να ολοκληρώσει τη βάρβαρη διαδικασία του «0-100»;

Αν ναι, τότε το video που ακολουθεί με πρωταγωνιστή των Mat Watson του CarNow και μερικά εμβληματικά μοντέλα της Mercedes-Benz δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Και αυτό γιατί ο Βρετανός «έβαλε στο χέρι» μερικά σπάνια τετράτροχο της Mercedes-Benz  τα  οποία μάλιστα δεν δίστασε να τα ταλαιπωρήσει, εξαντλώντας τη διαδρομή του δεξιού πεντάλ και καταφεύγοντας με αποφασιστικότητα στο εύθραυστο σύστημα μετάδοσης διεκδικώντας μια γρήγορη αλλαγή.

Πέρα από την Mercedes-Benz  300 SL, o Μat Watson ανέκρινε την εξίσου σπάνια C111, την Mercedes-Benz 600 Pulman και την 190Ε 2.5-16. Η απολαυστική συνέχεια στις οθόνες σας.