Πόσο κοστίζει ο προσομοιωτής AMR-CO1 της Aston Martin;


Ο απίστευτος simulator της Aston Martin κοστίζει όσο περίπου μια βασική… και πραγματική Porsche!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ASTON MARTIN
  • 14/9/2020

Και μόνο από τις φωτογραφίες κάθε φανατικός gamer πρέπει να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό βλέποντας αυτόν τον simulator που θυμίζει έργο τέχνης. Εξωτερικά το σχήμα του θυμίζει το κουκούλι ενός snowmobile με ένα σούπερ ειδικό μπάκετ κάθισμα με ανατομική σχεδίαση ώστε ο επίδοξος πιλότος να περνά αμέτρητες ώρες βελτιώνοντας τις επιδόσεις του.

Το τιμόνι μας παραπέμπει σε εκείνα της Formula 1 και το όλο σύνολο έχει εξελιχθεί από την Curv Racing Simulators σε συνεργασία με την Aston Martin. H κυρτή οθόνη υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 49 ιντσών δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον με το κάθισμα να μας παραπέμπει στην Valkyrie.

Ο προσομοιωτής AMR-C01 κοστίζει 61.800 ευρώ δίχως τους φόρους (την τιμή ανεβάζει η φουλ κάρμπον χειροποίητη κατασκευή που συνολικά θα παραχθεί σε μόλις 150 μονάδες) και με λίγα παραπάνω θα μπορούσε κανείς να πάρει μια βασική Porsche 718.

Βέβαια, για όσους δεν έχουν και πολύ όρεξη να τρέχουν μακριά από το σπίτι τους υπάρχει η επιλογή να την οδηγήσουν από τον AMR-C01. Ξεκούραστα και με την απόλυτη ασφάλεια που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα.