Πόσο κοστίζει τo plug-in υβριδικό Renault Captur;


Το Renault Captur e-tech ξεκινά την εμπορική πορεία του στην ιταλική αγορά αποτελώντας ουσιαστικά την πλέον προσιτή επιλογή στην ευρύτερη κατηγορία των plug-in υβριδικών οχημάτων.

  • 19/6/2020

Λίγο πάνω από τις 30.000 ευρώ ξεκινούν οι τιμές της plug-in υβριδικής έκδοσης του Renault Captur στην ιταλική αγορά, δημιουργώντας νέα δεδομένα σε μια κατηγορία αυτοκινήτων από την οποία οι πραγματικά προσιτές προτάσεις.

Ειδικότερα το νέο Renault Captur e-Tech θα ξεκινά στην ιταλική αγορά από τα 32.950 ευρώ, φτάνοντας στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Initiale Paris τα 36.950 ευρώ.

Το Renault Captur e-Tech συνδυάζει έναν με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρου με δύο ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδοντας συνδυαστικά 160 ίππους.

Με τη σειρά τους, οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 9,8 kWh (400 V) εξασφαλίζει αυτονομία 65 χιλιομέτρων μέσα στην πόλη ή 50 χιλιομέτρων εκτός πόλης, με την προϋπόθεση να μην ξεπεράσει η ταχύτητά του τα 135 χλμ./ώρα

Το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα «Multi-Sense» μέσω του οποίο ο οδηγός επιλέγει τον τρόπο μετάδοσης της ροπής στους εμπρός τροχούς. Για παράδειγμα, στη διαμόρφωση «Pure» το Captur E-Tech Plug-in κινείται μόνο από τον ηλεκτροκινητήρα όσο υπάρχει ενέργεια στην μπαταρία και όσο δεν εφαρμόζεται μεγάλο φορτίο από τον οδηγό.

Στην επιλογή «Sport», δίνεται έμφαση στην επιτάχυνση και τότε και τρεις κινητήρες (ο θερμικός και οι δύο ηλεκτροκινητήρες) μεταδίδουν τη ροπή τους στους τροχούς.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η υβριδική έκδοση του Renault Clio απόδοσης 140 ίππων θα ξεκινά από τα 21.950 ευρώ, φτάνοντας στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού στα 27.700 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμάζουμε το σπορτίφ Renault Clio R.S. Line TCe 130 EDC