Πραγματικό θωρηκτό η G-Class της Mansory


Η θωρακισμένη G63 υπόσχεται να τα βγάλει πέρα ακόμη και από τον χειρότερο εχθρό σας.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 10/3/2020

Ακόμη και αν αυτός σχεδιάζει να σας επιτεθεί με σφαίρες, βλήματα και φλογοβόλα δεν υπάρχει κανένας φόβος όταν είστε μέσα σε αυτή την G-Class. Αυτό τουλάχιστον διατείνεται η Mansory, η γερμανική εταιρία αναβαθμίσεων που δραστηριοποιείται και στα θωρακισμένα αυτοκίνητα. Με την πρώτη ματιά αυτή η G-Class δεν διαφέρει και πολύ από το εμφατικό tuning που συνηθίζει.

Ωστόσο, το αμάξωμα έχει ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που μάλλον θυμίζει κάτι σαν μια βαριά πανοπλία που αντέχει ακόμη και στις πιο βαριές επιθέσεις. Και επειδή όλες αυτές οι αναβαθμίσεις έχουν προσθέσει αρκετές εκατοντάδες κιλά το μηχανικό σύνολο έχει αναβαθμιστεί και αυτό ώστε να προσφέρει την δύναμη περίπου 800 αλόγων. Όχι μόνο για να κινείται ευέλικτα, αλλά και για να διαφεύγει στην περίπτωση καταδίωξης.

Η προδιαγραφή θωράκισης είναι VRAM4 ή VRAM7 και η ειδική βαφή προστατεύει από υψηλές θερμοκρασίες και φλόγες, τα κρύσταλλα είναι αλεξίσφαιρα και ότι άλλο προβλέπεται για ένα θωρακισμένο που σέβεται τον εαυτό του. Εννοείται πως στο εσωτερικό δεν έχει γίνει καμία παραχώρηση σε κανένα θέμα άνεσης. Τουναντίον, το σαλόνι με τις ψηφιακές οθόνες δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό και χλιδάτο πνιγμένο στο δέρμα και σε υλικά υπεράνω κριτικής.