Πρεμιέρα στο Goodwood για το πανίσχυρο Lexus LC Convertible


Tον πλέον εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε η Lexus ώστε να επιβεβαιώσει τις φήμες που την ήθελαν να περνάει στην παραγωγή της cabrio εκδοχή του LC Coupe.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/7/2019

Στο φημισμένο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood έμελλε να πραγματοποιηθεί πρώτη δημόσια εμφάνιση του Lexus LC Convertible, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν την ιαπωνική φίρμα να δημιουργεί την ανοιχτή εκδοχή ενός καθαρόαιμου coupe 2 2 θέσεων.

Αν και πρόκειται για την πρωτότυπη εκδοχή του αυτοκινήτου, τις επιφάνειες της οποίας καλύπτει ένα εντυπωσιακό, ομολογουμένως, καμουφλάζ, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς ότι η έκδοση παραγωγής δεν θα απέχει σημαντικά από την εικόνα αυτή.

Ούτε φυσικά η παρουσία του στο Goodwood είναι τυχαία, καθώς η υβριδική έκδοση του coupe αμαξώματος εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο κινητήρα 3,5 λίτρων ο οποίος με τη σειρά του εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του Lexus LC Convertible πρόκειται να ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες, ωστόσο, η πιθανότητα να προκύψει κάποια έκπληξη σε σχέση με το υβριδικό κινητήριο σύνολο των 3,5 λίτρων παραμένει μικρή.