Πρεμιέρα τον Απρίλιο για το ανανεωμένο Skoda Kodiaq


Μετά από πέντε σχεδόν χρόνια παρουσίας, σε 60 διαφορετικές χώρες του κόσμου, το Skoda Kodiaq ανανεώνεται αποκτώντας πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά.

  • 31/3/2021

Μικρές αισθητικές επεμβάσεις θα δεχθεί μέσα στον Απρίλιο το ιδιαίτερα πετυχημένο εμπορικά Skoda Kodiaq, που κυκλοφορεί από το 2016. Το τσέχικο μεσαίο SUV, θα διαθέτει ανασχεδιασμένο καπό, στενότερα LED φωτιστικά σώματα και νέο μπροστινό προφυλακτήρα με φαρδύτερες και χαμηλότερες εισαγωγές αέρα.

Οι προβολείς ομίχλης βρίσκονται χαμηλότερα τοποθετημένοι, ενώ έχουν προστεθεί και διάφορες λεπτομέρειες απομίμησης αλουμινίου.

Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι επίσης λεπτότερα σε σχέση με πριν, ενώ το σήμα της Skoda έχει αντικατασταθεί από τα αντίστοιχα γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη «Skoda» στο κέντρο.

Το λογότυπο «Kodiaq» έχει μεταφερθεί από τη δεξιά, στην αριστερή μεριά και το σπόιλερ στην οροφή μοιάζει να είναι ελάχιστα μεγαλύτερο. Ανασχεδιασμένος πιθανότατα θα είναι και ο πίσω προφυλακτήρας.

Πληροφορίες για το εσωτερικό του Skoda Kodiaq, προς το παρόν, δεν υπάρχουν. Ελπίζουμε ωστόσο, να δούμε νέες ταπετσαρίες στα καθίσματα και ίσως αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, όπως νέο σύστημα πολυμέσων και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Όσο αφορά τα μηχανικά μέρη είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αλλαγές, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.

Λογικά, το Skoda Kodiaq θα εξακολουθεί να διατίθεται με κινητήρες βενζίνης, αλλά και πετρελαίου με την κορυφαία έκδοση να συνεχίσει να είναι η RS, με το διπλά υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο diesel μοτέρ που παράγει 240 ίππους και 500 Nm ροπής.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.