Πρωταθλητής στις ατέλειες το Tesla Model Y (Video)


Οι πρώτες παραδόσεις του Tesla Model Y φέρνουν ξανά στο προσκήνιο της επικαιρότητας τα ζητήματα αξιοπιστίας και ποιότητας για τα οποία κατηγορείται η αμερικανική φίρμα.

  • 27/3/2020

Προτού κοπάσει ο ενθουσιασμός για την έναρξη παραγωγής του μικρού και τηρουμένων των αναλογιών προσιτού crossover της Tesla, οι πρώτες αναφορές για τα κατασκευαστικά προβλήματα που εμφανίζει το πολυδιαφημισμένο Model Y έρχονται στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Όσοι λοιπόν θεώρησαν ότι τα ζητήματα αξιοπιστίας και ποιότητας των αυτοκινήτων της Tesla ανήκουν στο παρελθόν διαψεύδονται από τις εκτεταμένες ατέλειες που παρουσιάζει το χρώμα αμαξώματος.

Δυσχρωμίες, γρατζουνιές, κόκκοι σκόνης που απαιτούν τη βαφή των επιφανειών ακόμα και υπολείμματα μπογιάς στις άκρες των επιφανειών του αμαξώματος.

Στα παραπάνω προσθέστε το… απρόβλεπτο πάχος των αρμών, τα αποτυπώματα των τεχνικών της αμερικανικής φίρμας στην λευκή εσωτερική επένδυση της οροφής του αυτοκινήτου, τις αστοχίες που παρουσιάζει η επένδυση στα σκιάδια του οδηγού και του συνοδηγού και η προχειρότητα στη συναρμολόγηση διαφόρων τμημάτων του εσωτερικού.

Το ολοκαίνουργιο Tesla Model Y με μόλις 36 μίλια στο οδόμετρό του κατέληξε στους… ειδικούς. Και όταν λέμε ειδικούς δεν εννοούμε τα επίσημα σημεία service της αμερικανικής φίρμας αλλά μια εταιρεία που ειδικεύεται στο detailing αυτοκινήτων.