Πρώτες εικόνες από την πιο σπορ Ford Mustang Mach 1


Η ειδική αυτή έκδοση της Mustang θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021 και θα έχει -όπως και παλιά- μια πιο σπορ οδική συμπεριφορά για χρήση και σε πίστα. 

  • 31/5/2020

Μετά από αρκετή φημολογία επιβεβαιώνεται με τον πιο οριστικό τρόπο ότι το όνομα Mach 1 επιστρέφει στην γκάμα της Mustang. 

H άφιξη αυτής της νέας σπέσιαλ Mustang θα γίνει στην αγορά μέσα στο 2021 και σύμφωνα με την εταιρία θα είναι η επιτομή ενός 5λιτρου V8 κινητήρα σε ότι αφορά τις επιδόσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά μάλλον θα βρίσκεται μεταξύ της Mustang GT και της Shelby.  Aν τηρηθεί πάντως η παράδοση θα έχει σημαντική αναβάθμιση στο σετάρισμα για πιο καθαρόαιμη σπορ συμπεριφορά, με επεμβάσεις στην ανάρτηση, το σύστημα διεύθυνσης, τα φρένα κλπ.

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την επιβεβαίωση της παραγωγής της συνοδεύονται από μερικές φωτογραφίες που δείχνουν κάτω από το καμουφλάζ ότι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Το όνομα Mach 1 αντιπροσωπεύει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην ιστορία της Mustang έχοντας παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο μοντέλο του 1969. Η ειδική αυτή έκδοση επέτρεψε το 2003 με μία σπέσιαλ ανάρτηση, ειδικά φρένα και αεροδυναμικό πακέτο για χρήση στην πίστα.