Πρώτο teaser για τη νέα BMW 2 Gran Coupe


H γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο στοιχείο που μας δίνει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο μοντέλο της.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/3/2019

Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αφού στην επίσημη ανακοίνωση της η BMW αναφέρει πως η νέα 2 Gran Coupe θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Los Angeles με το εμπορικό λανσάρισμα να έχει προγραμματισθεί για την άνοιξη του 2020. Η νέα BMW θα έχει σχεδιαστικά το στιλ ενός τετράθυρου coupe και στην teaser φωτογραφία διακρίνεται το σβήσιμο της πίσω κολόνας που βρίσκεται κοντά στα φωτιστικά σώματα.

Η 2 Gran Coupe θα μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά της μέρη με τη νέα Σειρά 1 που θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως θα χρησιμοποιηθεί η προσθιοκίνητη πλατφόρμα όταν στην βάση θα βρίσκεται ο τρικύλινδρος 1.5 βενζίνης και από πλευράς diesel τα δίλιτρα μοτέρ. Όσο για το εσωτερικό αυτό θα είναι ένα ολοκαίνουργιο που θα έχει πολλά στοιχεία από τόσο από τη νέα Σειρά 1. Αργότερα το 2020 θα παρουσιαστούν οι κουπέ και κάμπριο εκδοχές της Σειράς 2.

Σύμφωνα με την BMW, η νέα Σειρά 2 Gran Coupe θα φέρει νέα στοιχεία εξατομίκευσης, αισθητικής και συναισθηματικής προσέγγισης στην πολυτελή compact κατηγορία. Θα συνδυάζει μία σχεδίαση που θα διεγείρει το συναίσθημα με σπορτίφ στυλ και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας. Θα αποτελεί μια  εναλλακτική πρόταση έναντι του κλασικού sedan και θα απευθύνεται σε όλα τα target groups που αναζητούν προηγμένη σχεδίαση και εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση και στην compact κατηγορία