Ραντεβού στο Βόλο με τη νέα BMW Σειρά 1


Στο πλαίσιο της περιοδείας της σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

  • 22/5/2015

Η νέα BMW Σειρά 1 με ανανεωμένη σχεδίαση, υψηλή αισθητική και νέους αποδοτικούς κινητήρες BMW TwinPower Turbo συνεχίζει την περιοδεία της σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

Το νέο πισωκίνητο μοντέλο της premium μικρής κατηγορίας με την τεχνολογία BMW EfficientDynamics και τους ανανεωμένους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel ολοκλήρωσε τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να το γνωρίσουν και να προγραμματίσουν test drive.
 
Η περιοδεία συνεχίζεται και η νέα BMW Σειρά 1 θα βρίσκεται στο λιμάνι του Βόλου, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Πέμπτη 21 έως το Σάββατο 23 Μαϊου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προγραμματίσουν test drive μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://bit.ly/1K9QXVQ ή να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000.
 
Οι επόμενες στάσεις στην περιοδεία της νέας BMW Σειράς 1 περιλαμβάνουν το Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη (από 27 έως 30 Μαϊου) και τις εγκαταστάσεις Servin στο Ηράκλειο Κρήτης (από 4 έως 6 Ιουνίου).