Ρεκόρ Guinness για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Subaru


Μία παρέλαση 1.751 αυτοκινήτων Subaru κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ Guinness και ταυτόχρονα να προσφέρει 500.000 γεύματα για ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη!

  • Μιχάλης Κατωπόδης
  • 8/10/2020

Τα ρεκόρ Guinness μπορεί από πολλούς να χαρακτηρίζονται ως αμφίβολης αξίας, δεν παύουν όμως να συγκεντρώνουν τη δημοσιότητα γύρω τους. Είτε ο στόχος είναι η κατασκευή της μεγαλύτερης… μπουγάτσας, είτε μία μεγάλη παρέλαση αυτοκινήτων της ίδιας φίρμας, τα event μαζεύουν κόσμο και όλοι δείχνουν να περνάνε καλά.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Subaru Tecnica International (STI) Subiefest συνεργάστηκε με τη Subaru of America για να απευθύνουν ένα ανοικτό κάλεσμα σε ιδιοκτήτες της μάρκας. Ο στόχος ήταν να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τόσα αυτοκίνητα σε μία παρέλαση, ώστε να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε σημειωθεί το 2015, με 549 οχήματα.

Πράγματι, το σκεπτικό αυτό είχε μεγάλη απήχηση και τελικά κατάφεραν να συγκεντρωθούν 1.751 Subaru, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη παρέλαση που έγινε ποτέ. Το ρεκόρ επιβεβαίωσαν οι κριτές του οργανισμού, ενώ και η όλη ετήσια συνάντηση κατόχων Subaru απέκτησε ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, σημείο σε όλη την ιστορία είναι όλοι όσοι συμμετείχαν, φρόντισαν να κάνουν μία δωρεά προς τον οργανισμό Feeding America. Τα χρήματα αυτά συγκέντρωσε η Subaru of America, ανακοινώνοντας ότι μπορούν να καλύψουν 500.000 μερίδες για ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Alan Bethke, αντιπρόεδρος Marketing της εταιρίας, «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι αναζητούμε σταθερότητα στην καθημερινή μας ζωή. Ελπίζουμε ότι μέσω αυτής της δωρεάς στο Feeding America, μπορούμε να προσφέρουμε την άνεση και τη σταθερότητα ενός γεύματος σε ανθρώπους που αγωνίζονται με την πείνα στην Αμερική. Πρέπει όλοι να παραμείνουμε ασφαλείς, αλλά να θυμόμαστε να βοηθάμε και τους άλλους όπου μπορούμε».