Ρίσι Σούνακ: Όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός προκαλούσε οργή επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας (video)


Στις αρχές του έτους ο Σούνακ, ο οποίος αρνείται να συζητήσει την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, δέχθηκε πυρά επειδή εμφανίστηκε σε video μέσα από το αυτοκίνητό του να μην φοράει ζώνη ασφαλείας.

  • 28/11/2023

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ρίσι Σούνακ βρίσκεται ψηλά στην ελληνική επικαιρότητα μετά την απόφασή του να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με όσα γράφονται ο λόγος που η Ντάουνιγκ Στριτ προχώρησε σε αυτή την κίνηση ήταν επειδή δεν ήθελε να κάτσει στο τραπέζι της συζήτησης για το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει ο Έλληνας πρωθυπουργός τις προηγούμενες ημέρες σε συνεντεύξεις του.

Με αυτή την αφορμή γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, στις αρχές του έτους, όταν ο Ρίσι Σούνακ είχε ανεβάσει video στα προσωπικά του social mediaμέσα από το αυτοκίνητό του, χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας.

Το video έγινε αμέσως viral και ο Βρετανός πρωθυπουργός άρχισε να δέχεται πυρά για το λάθος μήνυμα που έστειλε στους πολίτες σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Μετά τα αρνητικά σχόλια ο Σούνακ ανέβασε νέο video και μίλησε για ένα λάθος που δεν πρόκειται να συμβεί ξανά, ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι πρέπει να φορούν ζώνη ασφαλείας όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητο.

Το πρόστιμο που προβλέπει ο ΚΟΚ της χώρας για όσους δεν φορούν ζώνη μπορεί να φτάσει και τις 500 λίρες, όπου σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία αντιστοιχούν σε περίπου 576 ευρώ. Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, η αστυνομία του Lancashire ανακοίνωσε ότι επέβαλε πρόστιμο στον Βρετανό πρωθυπουργό, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί το ακριβές ποσό.

Δείτε το video με τον Σούνακ να είναι μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να φοράει ζώνης ασφαλείας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Πρωθυπουργός πίσω από το τιμόνι αυτοκινήτου με κυψέλες καυσίμου (video)

Χαβιέρ Μιλέι: Αυτό είναι το sport αυτοκίνητο που οδηγεί ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής

10 λόγοι που πρέπει να χαλαρώσουμε με το αυτοκίνητο του Ερντογάν