Rust Wraps: Η σκουριά γίνεται της μόδας


Το ιδιαίτερο μοτίβο της σκουριάς αποτελεί τη νέα μόδα που ακολουθούν οι ιδιοκτήτες πολυτελών οχημάτων οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να… τσαλακώσουν το προφίλ των οχημάτων τους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/12/2019

Τι θα λέγατε για μια σκουριασμένη Mercedes-Benz S-Class ή μήπως προτιμάτε μια Bentley με εμφανή τα σημάδια της διάβρωσης στις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός της.

Η σκουριά -ναι, σωστά διαβάσατε η σκουριά- αποτελεί τη νέα μόδα των πλουσίων που επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να τσαλακώσουν την αψεγάδιαστη εικόνα των πολυτελών οχημάτων του.

Προφανώς δεν πρόκειται για αληθινή σκουριά αλλά για μεμβράνη που προσομοιώνει με εντυπωσιακή ακρίβεια τη διάβρωση ενός απροστάτευτου στο πέρασμα του χρόνου μετάλλου.

Εκκεντρικότητες εκατομμυριούχων θα πείτε και δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε, ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι κακό.

Είναι σίγουρα διαφορετικό και πλήρως… αναστρέψιμο καθώς η αφαίρεση της μεμβράνης αρκεί ώστε οι μεταλλικές επιφάνειες των πολυτελών τετράτροχων να ανακτήσουν την πρότερη λάμψη του.