Σε αυτό το παρατημένο χωράφι έχουν «πεθάνει» Corvette και Supra (video)


Υπάρχει ένα μέρος στην Ιαπωνία όπου θρυλικά μοντέλα του παρελθόντος βρίσκουν τραγική κατάληξη.

  • ΦΩΤΟ: Sammit / YouTube
  • 5/2/2024

Πολλές φορές, ιστορικά αυτοκίνητα από το παρελθόν δεν έχουν την τύχη να βρεθούν σε καλή κατάσταση ως εκθέματα σε μουσεία, ή στα χέρια κάποιου ιδιώτη με αγάπη για τα αυτοκίνητα και μεράκι για τη συντήρησή τους.

Καταλήγουν σε χωράφια, σε αχυρώνες, σε αυλές σπιτιών, να διαλύονται από το πέρασμα του χρόνου και τη φύση που τα καταλαμβάνει.

Αυτό συνέβη και σε ένα αφημένο στην τύχη του χωράφι στην Ιαπωνία, με ακόμη πιο αφημένα στην τύχη τους αυτοκίνητα.

Το θλιβερό θέαμα αποκάλυψε με βίντεο του το κανάλι Sammit στο YouTube, που με την κάμερα στο χέρι καταγράφει τις εικόνες με τα οχήματα που έχουν μείνει εκεί, κατεστραμμένα πια.

Πρώτα-πρώτα θα δει κανείς πάρα πολλές Chevrolet Corvette C3, όλα τα μοντέλα ως και το 1982, όταν και τελείωσε η παραγωγή της.

Έπειτα, ξεχωρίζουν κάποιοι... λόφοι με παρατημένα αυτοκίνητα, που έχουν πια δέσει με το χώμα και το γρασίδι που έχει φυτρώσει εκεί, μαρτυρώντας πως κάποτε θα ήταν μία μάντρα για μεταχειρισμένα ή κατεστραμμένα οχήματα.

Υπάρχει ακόμη και μία κατασκευή που μοιάζει με γκαράζ, όπου θα βρει κανείς Datsun Z, ή το 240 ή το 260, καθώς και μία Α70 Toyota Supra. Η σκουριά έχει καταλάβει τα πάντα.

Δείτε περισσότερα το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε μία BMW E30 να πλένεται για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια (video)

Υπερσπάνια Porsche 918 Spyder έγινε σμπαράλια στη Νέα Υόρκη (video)

Μερικές καλά κρυμμένες Chevrolet Corvette έρχονται ξανά στο φως (video)