Σε ποιον ανήκει αυτό το προς πώληση Subaru WRX STi;


Πρόκειται για το αυτοκίνητο με το οποίο ο Ken Block είχε πραγματοποιήσει ένα άλμα μήκους περίπου 52 μέτρων!

  • 23/2/2021

Πριν από μια δεκαετία και βάλε ο περιβόητος Ken Block βρισκόταν στα φόρτε του και πραγματοποιούσε ότι τρέλα του κατέβαζε ο νους του. Μια από αυτές μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο όπου με ένα ενισχυμένο Subaru WRX πέταξε πολλά μέτρα πάνω από την άσφαλτο διανύοντας μια απόσταση όσο περίπου είναι μισό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Αυτό το άλμα καταγράφηκε μέχρι και από το Discovery Channel και είχε πιστοποιηθεί ως παγκόσμιο ρεκόρ. Όσο για το αυτοκίνητο ήτα ένα Subaru WRX STi του 2002 αλλά είχε αναβαθμιστεί ώστε να μοιάζει ως μοντέλο του 2006. Μάλιστα είναι το πρώτο αυτοκίνητο με το οποίο ο Αμερικανός νίκησε σε εθνικό αγώνα ράλι, συγκεκριμένα στο 100 Acre Woods του Rally America.

Το αυτοκίνητο πωλείται μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας wallsmotorsport.com και αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τις 53.000 δολάρια. Ακόμη και αν έχει περάσει από ένα πλήρες σέρβις, ακόμη και αν έχουν αλλαχτεί πολλά βασικά εξαρτήματα από καινούργια, αυτό το Subaru έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και θα πάει πολύ ψηλότερα αφού η δημοπρασία κλείνει στις 3 Μαρτίου.

Ειδικά αν σκεφτεί κανείς τι έχει τραβήξει στα χέρια του Ken Block. Αξιοσημείωτο είναι πως η προμήθεια του οίκου δημοπράτησης θα δοθεί στο ίδρυμα Make a Wish. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως μετά από πολλά χρόνια ο Ken Block έχει λύσει την συνεργασία του με την Ford.