Σε τιμή "ευκαιρίας" πωλείται κατεστραμμένη Lamborghini Urus


Έναντι 117.000 δολαρίων πωλείται μια Lamborghini Urus με μόλις 1.210 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της αλλά και εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό τμήμα της που καθιστούν την επισκευή της εξαιρετικά δαπανηρή.

  • 1/2/2019

Αν πάντα ονειρευόσασταν μια Lamborghini ή ένα SUV υπερυψηλών επιδόσεων, ίσως η συγκεκριμένη Urus αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία. Με μόλις 1.210 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του, το ιταλικό supercar πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έναντι 117.000 δολαρίων, δηλαδή περίπου 100.000 δολάρια φθηνότερα από την τιμή που μπορεί να την αποκτήσει κανείς στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ως καινούργιο.

Βέβαια, ο υποψήφιος αγοραστής της Urus των 117.000 δολαρίων θα κληθεί να καλύψει και το κόστος αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με... αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο.

Οι ζημιές δεν περιορίζονται στις επιφάνειες του αμαξώματος, καθώς από τη σύγκρουση έχουν καταστραφεί και αρκετά από τα μηχανικά μέρη, όπως το σύστημα ψύξης του κινητήρα και η ανάρτηση των μπροστινών τροχών, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και οι αερόσακοι στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κόστος των επισκευών ανέρχεται σε 50.000 δολάρια, ωστόσο, θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και το ρίσκο που ενέχει η διαδικασία αποκατάστασης εκτεταμένων ζημιών ενός supercar και την αξία αυτού μετά την ολοκλήρωση των επισκευών.