Skoda: Επίσημα και η έκδοση Scoutline για το Kamiq


Η γκάμα του αξιόλογου Kamiq διευρύνεται με την προσθήκη της πιο περιπετειώδους έκδοσης Scoutline.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/1/2020

Όπως συνηθίζει η Skoda δεν θα μπορούσε να αφήσει το Kamiq δίχως μία Scoutline έκδοση η οποία μπορεί να ανάγει το SUV στιλ σε ακόμη υψηλότερο βαθμό αλλά συνεχίζει να είναι προσθιοκίνητη και δίχως τετρακίνηση. Πάντως, η εταιρία υπογραμμίζει πως το Kamiq είναι το πρώτο SUV της μάρκας με την έκδοση Scoutline η οποία δεν πρέπει να συγχέεται με τις τετρακίνητες Scout.

Επί της ουσίας αυτά που προσφέρει το νέο επίπεδο εξοπλισμού είναι κυρίως αισθητικές αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν μαύρα πλαστικά περιμετρικά των θόλων των τροχών και χαμηλότερα στα μαρσπιέ, πλήρως LED πίσω φωτιστικά σώματα, νέας σχεδίασης τροχούς 17 ιντσών (προαιρετικά υπάρχει και 18άρηδες), χρώμιο στα πλαίσια των παραθύρων, χρώμιο στα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες και στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων, ελαφρώς φιμέ πίσω κρύσταλλα κ.α.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες για το εσωτερικό αλλά θεωρείται σίγουρη η νέα επένδυση ThermoFlux που υπάρχουν στις Scoutline εκδόσεις. Επίσης θα υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια πεντάλ και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που περιλαμβάνει αυτή η έκδοση εξοπλισμού, η οποία θα είναι διαθέσιμη μετά την πρεμιέρα τον Μάρτη στη Γενεύη, δηλ. από το καλοκαίρι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων και σε όλα τα χρώματα.