Skoda Octavia 2020: Στις 11 Νοεμβρίου η παγκόσμια πρεμιέρα


Φήμες που θέλουν τη νέα γενιά της Skoda Octavia να αποκαλύπτεται στις 11 Νοεμβρίου, φέρνουν τη δημοφιλή μπερλίνα μια ανάσα από την ευρωπαϊκή αγορά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/9/2019

Στις 11 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Skoda Octavia.

Η δημοφιλέστερη πρόταση στη σημερινή γκάμα της Skoda επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με ουσιαστικές αναβαθμίσεις, ακολουθώντας σε επίπεδο σχεδίασης τουλάχιστον το παράδειγμα του μεγαλύτερου Superb.

Αυτό σημαίνει ότι οι διαιρούμενοι προβολείς στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος θα αποτελέσουν πολύ σύντομα παρελθόν, ενώ και τα πίσω φωτιστικά σώματα θα χάσουν σε όγκο αποκτώντας ένα γραμμικό μοτίβο.

Όπως και στο παρελθόν, η νέο Skoda Octavia θα προσφέρεται σε τετράθυρες και station wagon εκδόσεις, διατηρώντας αναλλοίωτες τις πληθωρικές διαστάσεις της.

Σε επίπεδο κινητήρων, δεδομένη θεωρείστε την παρουσία υβριδικών συνόλων, όπως άλλωστε και τη δυνατότητα κίνησης με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας στις plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Αντιθέτως, πολύ δύσκολα θα δούμε τον χιλιάρη TSI να παίρνει θέση κάτω από το καπό της νέας Skoda Octavia, καθώς σε θέση βασικού στη νεοσύστατη γκάμα του αυτοκινήτου θα παίξει το τετρακύλινδρο σύνολο του 1,5 λίτρου.