«Σκοτώνει» η νέα Aston Martin DB12!


Γνωστή για το αυθεντικό σαγηνευτικό της ντιζάιν η διάδοχος της DB11 θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι.

  • 27/1/2020

Αν και η DB11 δεν προβλέπεται να αντικατασταθεί πριν από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας το αυτοκίνητο που βλέπετε θα μπορούσε να είναι το επόμενο του James Bond. Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν η εκθαμβωτική DB11 είχε διαδεχθεί την DB9 που κυκλοφορούσε από το 2004.

Μάλιστα η DB11 δεν ήταν απλά μία ακόμη πανέμορφη Aston που θα πρωταγωνιστούσε και στη νέα τότε παραγωγή του πιο διάσημου πράκτορα του πλανήτη. Ήταν και το αυτοκίνητο της εταιρίας μετά την πιο ισχυρή σχέση με την Daimler.

Εδώ ο σχεδιαστής Tedoradge μας χαρίζει μία πετυχημένη εκδοχή για το πως θα μπορούσε να είναι η DB12. To βασικό καλούπι είναι αυτό της DB11 και απλά ο «μάστορας» έχει εξελίξει τους προβολείς, την μάσκα και το πίσω μέρος τονίζοντας το αμάξωμα με ένα φαντεζί πράσινο.

Πάντως, όπως είπαμε οι Βρετανοί στην Aston Martin έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους αφού ετοιμάζουν τις νέες Vanquish, Valhalla και Valkyrie. Από την άλλη κανείς προφανώς δεν βιάζεται να δει την αντικαταστάτη της DB11 της οποίας το πατρόν μοιάζει να σα βγήκε χτες από το σχεδιαστήριο.