Σπάνιο Renault Clio V6 θα σπάσει ρεκόρ σε δημοπρασία στην Αγγλία!


Ένα απίστευτα σπάνιο Renault Clio V6 που έχει διανύσει μόλις 1570 χιλιόμετρα, πρόκειται να σπάσει τα παγκόσμια ρεκόρ δημοπρασίας, όταν βγει στο σφυρί αυτή την εβδομάδα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 21/10/2021

Το συγκεκριμένο Renault Clio V6 αναμένεται να πωληθεί για πάνω από 82.000 ευρώ μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας δημοπρασιών Collecting Cars.

Ένα από τα μόλις 18 αυτοκίνητα που παραδόθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε «Liquid Yellow», αυτό το εξαιρετικά συλλεκτικό μοντέρνο κλασικό είναι εντελώς πρωτότυπο χωρίς ατέλειες στο εξωτερικό και ένα παρθένο εσωτερικό, χωρίς φθορά ή αποχρωματισμό.

Τοποθετημένος πίσω από τον οδηγό είναι ο 3 λίτρων V6 Renaultsport κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 255 ίππους στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

BIG DEALS

Ένα από τα μόλις 1.309 παραδείγματα του Phase 2, αυτό το μοντέλο διαθέτει επιπλέον 25 ίππους σε σύγκριση με το προκάτοχό του, καθιστώντας το το ισχυρότερο σε σειρά παραγωγής hot hatch κατά την κυκλοφορία του το 2003. Η Φάση 2 επωφελείται επίσης από μεγαλύτερο μεταξόνιο για βελτιωμένη σταθερότητα και χειρισμό.

Χτισμένη στο Dieppe από τη Renaultsport, η καμπίνα είναι διακοσμημένη με μισό μαύρο δέρμα και συνθετικό καστόρι με τιμόνι με τρεις ακτίνες με δερμάτινη επένδυση και αθλητικά πεντάλ από κράμα. Όλος ο εργοστασιακός εξοπλισμός είναι σε πλήρη κατάσταση λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένου του κλιματισμού, των ηλεκτρικών παραθύρων, του cruise control και του αυθεντικού ηχοσυστήματος Cabasse Auditorium.

Ο Edward Lovett, ιδρυτής της Collecting Cars, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε την πώληση αυτού που είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αξιοσημείωτα παραδείγματα ενός Renault Clio V6 στον κόσμο, με εξαιρετικά λίγα χιλιόμετρα και πρωτοτυπία.

«Οι υποψήφιοι κάτοχοι οποιουδήποτε συλλεκτικού αυτοκινήτου συχνά λένε να αγοράσουν το καλύτερο παράδειγμα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά και το συγκεκριμένο Clio V6 είναι από τα καλύτερα».