Η υπομονή θα είναι πολύτιμος «σύμμαχος» των οδηγών όλων των οχημάτων που θα κινούνται στην οδό Σταδίου από την Κυριακή 4 Μαϊου και για τις επόμενες 10 ημέρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 4-5-2025 έως 13-5-2025 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα της οδού Σταδίου, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ι. Παπαρρηγοπούλου και Χρ. Λαδά.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρωτομαγιά: Τα αυξημένα μέτρα τροχαίας και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας των φορτηγών
Renault: Αυτή είναι η ονομασία του νέου «ελληνικού» μοντέλου (photo)