Στη Μεγάλη Βρετανία θα φτιάξουν Disney Land για οπαδούς του αυτοκινήτου


Οι Βρετανοί ετοιμάζουν ένα πολυτελές resort, το επίκεντρο του οποίου θα είναι το αυτοκίνητο και οι οπαδοί του, φανατικοί ή λιγότερο φανατικοί.

  • 13/8/2018

O θεματικός τουρισμός είναι εδώ και αρκετό καιρό δημοφιλής, με την Disney World να έχει ανοίξει ουσιαστικό το χώρο εδώ και κάμποσα χρόνια. Τελευταία γίνεται όλο και πιο πολύ της μόδας να συνδυάζει κανείς τις διακοπές του με το χόμπι του ή αν θέλετε την αγαπημένη του ενασχόληση. Και επειδή στα χόμπι ή της αγαπημένες ενασχολήσεις συγκαταλέγεται και το αυτοκίνητο κάποιοι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν κατά αναλογία μια Disney Land για petrolheads. Για ανθρώπους δηλαδή με βενζίνη στο αίμα.

Η αυτοκινητική Disney Land θα δημιουργηθεί στη Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στην παλιά βάση της RAF, της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας, στο Bicester. Εκεί και με βάση τα σχέδια που έχουν ανακοινωθεί θα δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο 344 κλινών, που σχεδιαστικά θα ενσωματώνει και τους παλαιούς χώρους φύλαξης των αεροσκαφών.

Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει όλα όσα περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πολυτελείας καθώς και χώρους για εκθέσεις αυτοκινήτων από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης. Στο συγκρότημα θα περιλαμβάνεται και η πίστα του Bicester, που με τη σειρά της θα αποτελεί άλλον ένα πόλο έλξης για όσους θα θέλουν να δοκιμάσουν στις διακοπές τους τις οδηγικές τους ικανότητες.