Στην Autobahn με τη νέα Mercedes-Benz C-Class (Video)


Η καινούργια Mercedes-Benz C-Class θα έχει εσωτερικό που μοιάζει πολύ με αυτό της νέας S-Class, όπως μπορούμε να δούμε στο υλικό που «διέρρευσε» η εταιρεία στο διαδίκτυο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: Mr. BENZ/YOUTUBE.
  • 11/2/2021

Η επίσημη παρουσίαση της νέας C-Class έχει προγραμματιστεί για τις 23 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα που θα έχει τόσο το αμάξωμα του νέου μοντέλου όσο και το εσωτερικό του. Το τελευταίο, μοιάζει σε σημαντικό βαθμό με το αντίστοιχο της καινούργιας S-Class.

Οι άνθρωποι της Mercedes-Benz προσκάλεσαν τον «Mr. Benz», γνωστό από το κανάλι που έχει στο «YouTube», και του επέτρεψαν να βιντεοσκοπήσει το αυτοκίνητο αλλά και να μεταφερθεί ως συνοδηγός σε αυτό. 

Σύμφωνα με τον κ. Christian Frueh, επικεφαλής εξέλιξης της καινούργιας C-Class, το νέο μοντέλο της Mercedes-Benz, στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοσή του, θα διαθέτει την έγχρωμη οθόνη στη 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων και την αντίστοιχη 12,8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα.

Επίσης, θα έχει σύστημα Head-up Display το οποίο θα έχει διπλάσια έκταση απεικόνισης στο παρμπρίζ, συγκριτικά από πριν, αλλά όχι τη δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης των ενδείξεων που διαθέτει η S-Class.

Το αμάξωμα της νέας C-Class διέθετε ακόμη καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στη μάσκα και το πίσω μέρος, ωστόσο είναι εύκολο να καταλάβουμε τη μορφή της μάσκας και των φώτων, εμπρός και πίσω.

Στο παρακάτω βίντεο, μεταξύ άλλων, μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα που έφτασε τα 252 km/h στην autobahn όπως και να ακούσουμε τον κινητήρα του όταν λειτουργεί σε υψηλές rpm. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, εντός της χρονιάς θα παρουσιαστεί και η station wagon έκδοση της νέας C-Class, ενώ το 2022 αναμένεται η AMG εκδοχή της.