Στην Ελλάδα το νέο Opel Mokka. Από 18.494 ευρώ


Ξεκινούν οι πωλήσεις του νέο Opel Mokka στην Ελλάδα, με την εισαγωγική έκδοση βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρου να ξεκινά από τα 18.494 ευρώ.

  • 13/11/2020

Τα πρώτα του βήματα στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί το νέο Opel Mokka. Το αστικών διαστάσεων crossover της γερμανικής φίρμας με τον αντισυμβατικό σχεδιασμό και τον ξεκάθαρα δυναμικό προσανατολισμό εκκινεί στη χώρα μας από τα 18.494 ευρώ, τιμή που αντιστοιχεί στην βασική εξοπλιστική έκδοση βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρου και απόδοσης 100 ίππων.

Στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού (Edition), η έκδοση που εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα του 1,5 λίτρου απόδοσης 110 ίππων κοστίζει 20.191 ευρώ.

Για την ώρα τουλάχιστον δεν προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων στη θέση του μηχανικού των έξι σχέσεων, ενώ απουσιάζει και η ισχυρότερη έκδοση βενζίνης απόδοσης 130 ίππων.

Αντιθέτως, διαθέσιμη θα γίνει πολύ σύντομα η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του αυτοκινήτου, η τιμή της οποίας ωστόσο δεν έχει έχει ανακοινωθεί. 

Το Mokka E θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 136 ίππων καθώς και με μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακή χωρητικότητας 50 kWh, οι οποίες θα του εξασφαλίζουν μια αυτονομία της τάξης των 320 χιλιομέτρων.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι κορυφαίες εκδόσεις του νέου Opel Mokka