Στην Ελλάδα το Toyota C-HR GR Sport. Τιμές και εξοπλισμός


Τα διακριτικά GR Sport φέρει η κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του Toyota C-HR η οποία κάνει πρεμιέρα στην ελληνική αγορά με τα υβριδικά σύνολα χωρητικότητας 1,8 και 2,0 λίτρων.

  • 31/3/2021

Μια νέα εξοπλιστική έκδοση υποδέχεται στην γκάμα του του Toyota C-HR, η οποία μάλιστα διεκδικεί και τον τίτλο της κορυφαίας, μεταφέροντας στο ιαπωνικό crossover την αγωνιστική αύρα της Gazoo Racing.

O λόγος για την εξοπλιστική γραμμή η οποία θα φέρει τα διακριτικά GR Sport και πλήθος αναβαθμίσεων που τονώνουν το προφίλ του μέχρι σήμερα γνωστού Toyota C-HR.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν φυσικά οι νέες ρυθμίσεις τόσο στην ανάρτηση όσο και στο σύστημα διεύθυνσης, οι οποίες υπόσχονται δυναμικότερα χαρακτηριστικά κίνησης.

Το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κανείς και για τις ζάντες των 19 ιντσών, οι οποίες ταυτόχρονα συντελούν στη δημιουργία μιας πιο επιθετικής και ελκυστικής εικόνας.

Στις αισθητικές παρεμβάσεις προσθέστε τον δυναμικότερο σχεδιασμό των προφυλακτήρων καθώς και την παρουσία του λογότυπου της έκδοσης.

Η προσθήκη Alcantara σε πολύ συγκεκριμένες επιφάνειες του εσωτερικού, οι κόκκινες ραφές και τα διακριτικά της έκδοση δίνουν τον τόνο στον θάλαμο επιβατών, από τον οποίο δεν λείπει τίποτα με εξαίρεση το ηχοσύστημα της JBL που προσφέρεται προαιρετικά.

Ενδείκτικά να αναφέρουμε ότι οι κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις του Toyota C-HR διαθέτουν την πιο προηγμένη παλέτα εφαρμογών ενεργητικής ασφάλειας, καθώς και τη δυνατότητα υποστήριξης των Apple Car Play και Android Auto μέσω του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το Toyota C-HR GR Sport θα προσφέρεται σε δύο υβριδικές εκδόσεις. Η πρώτη έχει αφετηρία τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης του 1,8 λίτρου αποδίδοντας 122 ίππους ενώ η δεύτερη είναι δίλιτρη αποδίδοντας 184 ίππους.

Αντιστοίχως, η τιμή για την έκδοση των 122 ίππων ξεκινά από τα 31.200 ευρώ ενώ για την δίλιτρη-ισχυρότερη έκδοση από τα 32.470 ευρώ.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.