Στις 21 Νοεμβρίου η πρεμιέρα του pick-up της Tesla


O ιδρυτής της Tesla επιβεβαίωσε μέσω του αγαπημένου κοινωνικού δικτύου την ημερομηνία της επίσημης αποκάλυψης του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου pickup.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/11/2019

Το Twitter επέλεξε για μία ακόμα φορά ο Elon Musk για να αποκαλύψει την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου μοντέλου της Tesla. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Cybertruck να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, εισάγοντας την καλιφορνέζικη φίρμα στον μαγικό κόσμο των pickups.

Με δεδομένη τη δημοτικότητα των δυσθεώρητων trucks στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, το νέο εγχείρημα της Tesla είναι κρίσιμο για τη βιωσιμότητά της.

Το Cybertruck θα αποκαλυφθεί στις 21 Νοεμβρίου στην πόλη του Los Angeles, χωρίς παρόλα αυτά να έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα οι προδιαγραφές του.

Διαβάζοντας πίσω από της λέξεις που έχει αναρτήσει ο Elon Musk στο Twitter, το ηλεκτροκίνητο pickup θα κοστίζει στη βασική του έκδοση λιγότερα από 50.000 δολάρια, τιμή που δεν θεωρείται απαγορευτική δεδομένων των επιδόσεων και της αυτονομίας ενός high end τετράτροχου.

Να θυμίσουμε ότι η Tesla πρόκειται να περάσει εντός του 2020 στην παραγωγή την crossover εκδοχή του Model 3 -γνωστή και ως Model Y- ενώ ταυτόχρονα «τρέχει» δύο ακόμα φιλόδοξα project - ο ηλεκτροκίνητος τράκτορας (Tesla Semi) και το υψηλών επιδόσεων roadster.