Στις 24 Οκτωβρίου η παγκόσμια πρώτη του νέου VW Golf


ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ VOLKSWAGEN ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ GOLF, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 3/10/2019

«Life happens with a Golf», με αυτόν τον τρόπο επέλεξε η Volkswagen να προσκαλέσει τους εκλεκτούς καλεσμένους της στην παγκόσμια πρεμιέρα της όγδοης κατά σειρά γενιάς του αειθαλούς best seller της κατηγορίας των μικρομεσαίων hatchbacks.

To νέο VW Golf, περί αυτού πρόκειται, θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στις 24 Οκτωβρίου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της γερμανικής φίρμας, το Wolfsburg.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παραγωγή του αυτοκινήτου έχει ήδη ξεκινήσει ενώ έχει επιβεβαιωθεί από αξιόπιστες πηγές ότι η station wagon έκδοση θα διατηρήσει τη θέση της στην γκάμα της όγδοης γενιάς του αυτοκινήτου.

Δεν ισχύει το ίδιο ενδεχομένως για την έκδοση Alltrack ή την πολυχρηστική εκδοχή του Golf που στο παρελθόν συναντούσαμε στον στόλο της Volkswagen.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο VW Golf θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή ήπειρο πριν το τέλος του έτους, διαθέτοντας -μεταξύ άλλων- και υβριδικά σύνολα.