Στο φως η ανανεωμένη BMW Σειρά 7


Μια νέα, ανεπίσημη φωτογραφία της BMW Σειράς 7 μάς χαρίζει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις σχεδιαστικές παρεμβάσεις που πρόκειται να δεχθεί η ανανεωμένη εκδοχή της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/1/2019

Τις επιβλητικό σχεδιαστικό “ανάστημα” της BMW X7 πρόκειται να αποκτήσει σύντομα και η κορυφαία μπερλίνα της βαυαρικής φίρμας.

Ο λόγος για την Σειρά 7, η οποία μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να δεχθεί την απαραίτητη αισθητική και εξοπλιστική ανανέωση, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να διατηρηθεί στην πρώτη γραμμή μιας ιδιαίτερης και εξαιρετικά απαιτητικής κατηγορίας.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι η BMW τηρεί “σιγή ιχθύος” γύρω από την προσπάθεια επικαιροποίησης της BMW Σειράς 7, οι φωτογραφίες που διαρρέουν στο διαδίκτυο μάς χαρίζουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το παρουσιαστικό του πολυτελούς sedan.

Η μεγαλύτερη σε διαστάσεις μάσκα νεφρών και οι ανασχεδιασμένοι προβολείς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ανανεωμένη Σειρά 7 πρόκειται να ακολουθήσει το σχεδιαστικό παράδειγμα της Χ7.

Μάλιστα στις δυναμικότερες εξοπλιστικές εκδόσεις, στα παραπάνω χαρακτηριστικά έρχονται να προστεθούν οι εντυπωσιακοί σε μέγεθος εισαγωγές αέρα του μπροστινού προφυλακτήρα.

Σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση των μηχανικών μερών, αν και δεν αναμένεται να προστεθεί κάποιο νέο κινητήριο σύνολο στην γκάμα του αυτοκινήτου, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η βελτίωση των αριθμών που σχετίζονται τόσο με την απόδοση όσο και με την αποδοτικότητα.