Στο σφυρί ένα από τα Defender του James Bond από το Spectre


Στις 23 Μαΐου θα βγει σε δημοπρασία ένα από τα Land Rover Defender της τελευταίας ταινίας του θρυλικού πράκτορα James Bond, Spectre. Όσοι πιστοί, προσέλθετε.

  • 4/5/2020

Το Spectre ήταν η 24η και τελευταία ταινία της σειράς, μέχρι τουλάχιστον την προβολή του No time to die, της νέας ταινίας που αναμένεται στους κινηματογράφους φέτος. Εάν είσαστε λάτρεις του James Bond, η Silverstone Auctions σας δίνει μία καλή ευκαιρία να αποκτήσετε κάτι από τη λάμψη του θρυλικού πράκτορα, με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο.

Το 110 Defender που βγαίνει σε δημοπρασία είναι ένα από τα 10 που παράχθηκαν συνολικά για τις ανάγκες της ταινίας. Αυτά δέχτηκαν τις εκτεταμένες περιποιήσεις της Bowler Motorsport, μίας εταιρίας που εξειδικεύεται σε βελτιώσεις των συγκεκριμένων οχημάτων, ώστε να μεταμορφωθούν στα απόλυτα οχήματα διαφυγής.

Πιθανά το περί τίνος πρόκειται μπορείτε να το καταλάβετε και από τη φωτογραφία, ενδεικτικά όμως αναφέρουμε στα πρόσθετα το heavy duty roll cage, τους τροχούς 37 ιντσών, ενισχύσεις στην ανάρτηση, αναβάθμιση της ισχύος στους 180 ίππους και ένα υδραυλικό χειρόφρενο, για τα διάφορα κόλπα. Από τα δέκα αυτοκίνητα που προαναφέραμε, τα τρία καταστράφηκαν κατά τα γυρίσματα, οπότε απομένουν επτά, ένα εκ των οποίων είναι και το συγκεκριμένο.

Όπως εύστοχα παρατηρεί ο Nick Whale, διευθυντής της Silverstone Auctions, «Οτιδήποτε από το franchise των ταινιών Bond προσελκύει παγκόσμιο ενδιαφέρον και αυτό το Land Rover είναι σχεδόν όπως ήταν τη μέρα που άφησε το σκηνικό της ταινίας. Θα χρειαστεί να βγάλετε άδεια εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο δρόμο και συνοδεύεται από ένα αρχείο που περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το πότε και πού χρησιμοποιήθηκε το αυτοκίνητο στην ταινία».