Στρατιωτικό Hummer σε τιμή ευκαιρίας


Την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας στρατιωτικών προδιαγραφών Hummer προσφέρει γνωστή πλατφόρμα διαδικτυακών δημοπρασιών.

  • 27/5/2020

Αν το όνειρό σας ήταν η απόκτηση ενός Hummer τότε δημοφιλής πλατφόρμα διαδικτυακών δημοπρασιών σάς προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα στη συλλογής σας έναντι μόλις 47.800 ευρώ.

Η τιμή φαντάζει… τσουχτερή, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι μιας και το συγκεκριμένο Hummer είναι στρατιωτικών προδιαγραφών διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, οποίος θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε αλώβητοι από την επόμενη μάχη.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικού του εν λόγω Hummer είναι το γεγονός ότι είναι πρακτικά καινούργια καθώς έχει διανύσει μόλις 1.600 χιλιόμετρα και αυτά όπως όλα δείχνουν όχι σε ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον σημερινό ιδιοκτήτη του, το συγκεκριμένο Hummer κατασκευάστηκε το 2002 και εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα diesel χωρητικότητας 6,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 190 ίππους και 515 Nm ροπής.

Μάλιστα, παρά τα λιγοστά χιλιόμετρα που έχουν καταγραφεί στο οδόμετρό του, το στρατιωτικών προδιαγραφών Hummer έχει ανακατασκευαστεί και αποκτήσει χαρακτηριστικά, όπως ηχοσύστημα και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Σε κάθε περίπτωση, οι εικόνες του αυτοκινήτου αποδεικνύουν τη φροντίδα που έχει δεχθεί το Hummer, το οποίο μπορεί να απευθύνεται σε ένα πολύ ειδικό κοινό, ουδείς ωστόσο μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του ως ένα αντικείμενο το οποίο μέσα στα επόμενα χρόνια θα μπορεί να θεωρηθεί συλλεκτικό.