Συλλεκτική έκδοση για την Alfa Romeo Giulietta


Μία ακόμα ευκαιρία ώστε να αποκτήσει κανείς την Alfa Romeo Giulietta προσφέρει η αγορά του Μεξικού, στην οποία το ιταλικό μικρομεσαίο διατίθεται σε μια επετειακή και άκρως συλλεκτικής έκδοση.

  • 10/2/2021

Η Alfa Romeo Giulietta αποτελεί παρελθόν από την ευρωπαϊκή αγορά όπου και κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια τους Ιταλούς στην ούτως ή άλλως απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων hatchbacks.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που οι περισσότεροι Alfisti έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλούν για τον αντικαταστάτη του αυτοκινήτου, η είδηση ότι η Alfa Romeo Giulietta απέκτησε μια επετειακή και ως εκ τούτου συλλεκτική έκδοση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ο λόγος για την Alfa Romeo Giulietta 110 Edizione, η οποία διατίθεται στο μακρινό Μεξικό, συμπυκνώνοντας όλη τη σοφία που απέκτησε από την σχεδόν δεκαετή παραμονή στη γραμμή παραγωγής.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι Alfa Romeo Giulietta 110 Edizione εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του 1,75 λίτρου ο οποίος αποδίδει 240 ίππους και 340 Nm ροπής εξασφαλίζοντας ότι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση επιτυγχάνονται σε 6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 244 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται σε δύο χρώματα αμαξώματος -κόκκινο και ασημί- διαθέτει προβολείς Xenon, τροχούς 18 ιντσών και πλήθος εξοπλιστικών στοιχείων που δηλώνουν την ιδιαιτερότητά της.

Στο μακρινό Μεξικό η Alfa Romeo Giulietta 110 Edizione διατίθεται έναντι 759.900 pesos που αντιστοιχούν σε 31.270 ευρώ. Συλλεκτική τη λες, φθηνή πάλι όχι.