Τα μυστικά οδήγησης μιας Bugatti Chiron σε πέντε απολαυστικά Video


Έχοντας διανύσει περισσότερα από 150.000 χιλιόμετρα δοκιμών πίσω από το τιμόνι των ακριβοθώρητων προτάσεων της Bugatti, o Andy Wallace είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να μας μάθει τα μυστικά οδήγησης ενός  hypercar 1.500 ίππων.

  • 29/4/2020

Κανένας άλλος οδηγός δεν έχει περάσει τόσο πολύ χρόνο στο αριστερό κάθισμα μιας Bugatti Chiron όσο ο Andy Wallace. Τα τελευταία χρόνια, ο Άγγλος έχει καλύψει περισσότερα από 150.000 χιλιόμετρα με τα hypercars της Bugatti. Ένας αληθινός επαγγελματίας, οποίος δοκιμάζει προτάσεις της Bugatti αλλά και τα… όρια των πελατών της από το 2011.

Δεν είναι όμως μόνο αυτός, μιας και διαθέτει μια 30ετή καριέρα ως οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, ενώ έχει σημειώσει και δύο παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας πίσω από το τιμόνι της Bugatti Chiron Super Sport 300 2.

Με άλλα λόγια o Andy Wallace είναι πλέον ειδικός για να μας διδάξει τα μυστικά οδήγησης ενός hypercar με τις προδιαγραφές της Bugatti Chiron στην… απίθανη περίπτωση που μας δοθεί η ευκαιρία να βρεθούμε στο αριστερό της κάθισμα.

Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, δεν έχουμε από το να παρακολουθήσουμε τα εντατικά και άκρως απολαυστικά μαθήματα οδήγησης που παραδίδει εντελώς δωρεάν ο μετρ του είδους Andy Wallace.

Επεισόδιο 1

Επεισόδιο 2

Επεισόδιο 3

Επεισόδιο 4

Επεισόδιο 5