Τα top-5 καθίσματα της Porsche (video)


Για την ακρίβεια η Porsche παρουσιάζει τις πέντε πιο ενδιαφέρουσες επενδύσεις καθισμάτων που έχουν υπάρξει σε μοντέλα της.

  • 27/12/2018

Συνεχίζοντας την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά από βίντεο η Porsche αυτή τη φορά αποφάσισε να μας ξεχωρίσει τα πέντε κορυφαία -κατά την άποψη της- σαλόνια. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ξεκινά με το κλασικό μπορντό ριγέ της 928 S του 1983 και στη συνέχεια βλέπουμε το ριγέ «καναπεδάτο» της 911 Carrera 3.2 Coupe του 1989.

Στην τρίτη θέση υπάρχει το πολύχρωμο καρό της 911 Turbo με το προσωνύμιο «Louise» προς τιμή της κόρης του Ferdinand Porsche, της Louise Piech.

Στην δεύτερη θέση φιγουράρει μία πιο σοβαροφανής επένδυση που παραπέμπει στις κλασικές 911 με το ειδικό μοτίβο. Μάλιστα πρόκειται για το μοτίβο μίας 910 υπ’ αριθμόν 57 που βρέθηκε εγκαταλειμμένη σε έναν αχυρώνα στο Βερολίνο.

Στην πρώτη θέση τοποθετείται η καρό αγωνιστική επένδυση των καθισμάτων μίας 911 Super Carrera Targa του 1981 με σχεδίαση Pasha όπου το γαλάζιο εναλλάσσεται πολύ όμορφα με το μαύρο δημιουργώντας μία εντυπωσιακά έντονη αντίθεση.