Teaser για το Land Rover Defender


Η ανάρτηση μιας πρώτης εικόνας υποδηλώνει πως δεν απέχουμε και πολύ από την πρεμιέρα της νέας γενιάς Defender.

  • 19/12/2018

H Land Rover μας βάζει στο χριστουγεννιάτικο κλίμα κάνοντας μας «δώρο» μία teaser εικόνα που δείχνει με ασπρόμαυρο καμουφλάζ ένα Defender να ανεβαίνει στην ράμπα ενός μεταφορικού φορτηγού. Η εικόνα δημοσιεύτηκε με τίτλο «Do not unwrap until 2019» (Μην το ξετυλίξετε έως το 2019), κάτι που σημαίνει πως το Defender θα αποκαλυφτεί τη νέα χρονιά.

Περισσότερα θα υπάρξουν με την σχετική ανακοίνωση της βρετανικής εταιρίας στις 27 Δεκεμβρίου, ενώ ήδη ο φακός των παπαράτσι έχει συλλάβει το νέο Defender να δοκιμάζεται με τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα.

Επίσης η γκάμα θα περιλαμβάνει και πάλι δύο διαφορετικά μεταξόνια και μια σειρά αμαξωμάτων και εκδόσεων, που θα κυμαίνονται από τη σπαρτιάτικη βασική μέχρι την υπερπολυτελή κορυφαία.

Το νέο Defender θα βασίζεται στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο MLA. Κάτι που σημαίνει πως το πλαίσιο δεν θα είναι ξεχωριστό τύπου «σκάλας», αλλά θα είναι ένα σύγχρονο αυτοφερόμενο.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει και ήπιες υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις των τετρακύλινδρων βενζίνης της γενιάς Ingenium. Η κορυφαία έκδοση θα εφοδιάζεται με ένα νέο εξακύλινδρο σε σειρά που θα είναι διαθέσιμος με διάφορες αποδόσεις. Αντίθετα δεν προβλέπεται V8 έκδοση.