Τέλος τα teaser για την McLaren GT (video)


Τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε μιας και η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε πως στις 15 Μάϊου έχουν προγραμματιστεί τα αποκαλυπτήρια του νέου της μοντέλου.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/5/2019

Η McLaren έδωσε στην δημοσιότητα μια σκοτεινή φωτογραφία με την πίσω όψη του αυτοκινήτου όπου συναντάμε την γνώριμη σχεδίαση με τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα και τις απολήξεις στα άκρα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τα μηχανικά μέρη αλλά θεωρείται δεδομένη η παρουσία  του πασπαρτού twin-turbo V8 με ισχύ κοντά στα 600 PS.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το πίσω μέρος είναι μακρύ ώστε να υπάρχει διαφοροποίηση από την 570 GT και η Grand Tourer να προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη άνεση. Μάλιστα η βρετανική εταιρία αναφέρει πως θα υπάρχουν πολλά στοιχεία από την εξωτική Speedtail και πως το ταξίδι θα είναι ιδιαίτερα άνετο. Η παραγωγή της νέας GT θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Υπενθυμίζεται πως μια πρώτη γεύση είχαμε πάρει από την παρουσίαση του μοντέλου στο σαλόνι της Γενεύης με βαρύ καμουφλάζ και ήδη υπάρχουν φωτογραφίες από τις δοκιμές του μοντέλου. Και παρόλο που η νέα GT θα βασίζεται στην 720S, και παρόλο που έχουμε ζαλιστεί από τις διάφορες παραλλαγές στο ίδιο θέμα, μια McLaren θα αποτελεί πάντα πόλο έλξης και ενδιαφέροντος.