«Θα πάρω ηλεκτρικό!» - Διάσημος μπασκετμπολίστας πήγε να φουλάρει την Bugatti και έπαθε σοκ με τον λογαριασμό (video)


Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά τον κάτοχο ενός αυτοκινήτου πολλών εκατομμυρίων να εκφράζει δημόσια την αγανάκτησή του για τις τιμές των καυσίμων.

  • ΦΩΤΟ: BUGATTI, TAG HEUER
  • 28/9/2023

Ισχυρό σοκ υπέστη τις προηγούμενες ώρες ο διάσημος μπασκετμπολίστας του NBA, Jimmy Butler, όταν πήρε στα χέρια του τον λογαριασμό από το φουλάρισμα της προσωπική της Buggati.

Ο άσος των Miami Heat δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το γέμισμα του πανάκριβου αυτοκινήτου κόστισε 145 δολ. και αποφάσισε να γυρίσει ένα video το οποίο ανέβηκε στα social media και έγινε viral. Μάλιστα, κάποια στιγμή δήλωσε ότι θα αγοράσει ηλεκτρικό ώστε να του έρχεται πιο οικονομικά το «γέμισμα».

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι σύνηθες ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου που κοστίζει αρκετά εκατομμύρια δολάρια να εκφράζει δημόσια την αγανάκτησή του για το κόστος ανεφοδιασμού. Στο video δεν είναι ξεκάθαρο το μοντέλο της Bugatti που οδηγεί ο Butler ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τη Chiron το κόστος της οποία ξεκινά από τα 3.000.000 δολ.

Βέβαια, η γαλλική φίρμα έχει κατασκευάσει και αποκλειστικές εκδόσεις, όπως η Profilee που είδαμε πριν μερικούς μήνες και η τιμή ξεπερνά τα 9.000.000 δολ.!

Όσο για τη μέση κατανάλωση, η Bugatti δίνει ένα νούμερο που κυμαίνεται κοντά στα 23 lt/100 km με τη μέτρηση να είναι αρκετά αισιόδοξη αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που η τελική του ταχύτητα έχει σπάσει το φράγμα των 490 km/h.

Από εκεί και πέρα είναι γεγονός ότι αρκετοί οδηγοί στις ΗΠΑ έχουν παρόμοιες αντιδράσεις με αυτή του Butler κάθε φορά που επισκέπτονται ένα πρατήριο. Οι πληθωριστικές πιέσεις δεν είναι αποκλειστικά ευρωπαϊκό φαινόμενο και η πλειοψηφία των οδηγών δυσκολεύονται με τις αυξημένες τιμές των καυσίμων.

Ωστόσο η βασική διαφορά όλων αυτών με τον διάσημο μπασκετμπολίστα εντοπίζεται στα ετήσια εισοδήματά τους. Σύμφωνα με το Forbes ο αθλητής έχει περιουσία 47,8 εκατ. δολ. ενώ το 2021 υπέγραψε τριετή επέκταση του συμβολαίου του με τους Miami Heat έναντι 146,4 εκατ. ευρώ. Συνεπώς, μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε ότι ο λογαριασμός για το φουλάρισμα της Bugatti ενδεχομένως να ήταν «τσιμπημένος», όμως είναι σίγουρο ότι ο Butler δεν θα χάσει τον ύπνο του.