Θα θέλατε αυτή την Porsche 356 Speedster στη συλλογή σας;


Αυτή η Porsche 356 1500S Speedster έχει ανακατασκευαστεί και ετοιμάζεται να πωληθεί έναντι υψηλού χρηματικού πόσου.

  • 6/3/2022

Η VW Motor Cars του Broadway της πολιτείας της Βιρτζίνια προχώρησε στην ανακατασκευή αυτής της Porsche 356 1500S Speedster (μοντέλο 1955).

Το αυτοκίνητο λύθηκε εξ ολοκλήρου, και βάφτηκε ξανά σε αυτό το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα, το λεγόμενο Signal Red, ενώ τοποθετήθηκε μαλακή, αναδιπλώμενη οροφή και νέες ζάντες 16 ιντσών μαζί με νεά ελαστικά.

Η αγγελία βρίσκεται στο Bring A Trailer και αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως ανακατασκευάστηκαν τα φρένα, όπως κι ο κινητήρας των 1,5 λίτρων, που αφαιρέθηκε και βελτιώθηκε από την Europa Macchina στην Πενσυλβάνια, καθώς προστέθηκε κι ένα 4τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων για την μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς.

Αντίστοιχο μεράκι έχει πέσει και στο εσωτερικό της 365, με τα buckets να έχουν επενδυθεί σε μαύρο δέρμα, με κόκκινη κλωστή για τη ραφή για την αντίθεση, ενώ το ίδιο χρώμα δεσπόζει και στο εσωτερικών των πορτών, τα πίσω μαξιλάρια και το πάνω μέρος του ταμπλό, ενώ το κόκκινο κυριαρχεί στο εμπρός μέρος του, με το τιμόνι να είναι ντυμένο σε ένα πολύ γλυκό λευκό.

Στο οδόμετρο γράφει πως το αυτοκίνητο έχει συμπληρώσει μόλις 48 χιλιόμετρα από όταν ανακατασκευάστηκε, ενώ πωλείται και με Αποδεικτικό Αυθεντικότητας από την Porsche, για τιμή που αναμένεται να αγγίζει τα 250.000 δολάρια.