Θεσσαλονίκη: Νέα επιτυχία του «Ακύλα» - Εντόπισε ναρκωτικά σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου (video)


Ο αστυνομικός σκύλος χρησιμοποιώντας το μεγάλο του «όπλο», την όσφρηση, βρήκε τις ναρκωτικές ουσίες στο αυτοκίνητο και ο 39χρονος οδηγός οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

  • 8/2/2023

Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Ακύλα» η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, κατάφερε να συλλάβει έναν 39χρονο από τη Βουλγαρία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής με το όχημα να σταματάει μετά από υπόδειξη των αστυνομικών στην ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο σκύλος ο οποίος εντόπισε μέσα στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου 416 gr ηρωΐνης και 54 gr κοκαΐνης, ποσότητες που κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Μετά τη νέα επιχειρισιακή επιτυχία του «Ακύλα» η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρική Μακεδονία δημοσίευσε video που τον δείχνει να εντοπίζει τις ναρκωτικές ουσίες στο αυτοκίνητο.