Θησαυρό 8 εκατ. δολαρίων έκρυβε γκαράζ στις Η.Π.Α


Πέντε πολύτιμα τετράτροχα έκρυβε γκαράζ στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τα οποία ήρθαν στο φως έπειτα από τριάντα χρόνια απομόνωσης.

  • 13/3/2020

Σχεδόν τριάντα χρόνια χρειάστηκε να περιμένουν πέντε τετράτροχα ώστε να δουν ξανά το φως του ήλιου. Τα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στο εσωτερικό ενός εγκαταλελειμμένου γκαράζ όπου ο ιδιοκτήτης τους τα είχε «αποθηκεύσει» μετά τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα του μηχανικού ο οποίος είχε αναλάβει τη συντήρησή τους.

Και τα πέντε αυτοκίνητα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εξαιρώντας τις όποιες ζημιές μπορεί να έχει προκαλέσει η επιδρομή των τρωκτικών.

Ανάμεσα στα πέντε αυτοκίνητα ξεχωρίζει η Shelby Cobra 427 και η Ferrari 275 GTB, ενώ τη συλλογή του Αμερικανού συμπληρώνει μια BMW Σειρά 3 Ε30, ένα Morgan και ένα Triumph.

Τα πέντε αυτοκίνητα παρέμειναν στο ίδιο σημείο από το 1991 και η συνολική αξία τους υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 8 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και δεν έχει γινεί γνωστή ποια θα είναι η κατάληξη των πέντε αυτοκινήτων, η λογική λέει πως αργά ή γρήγορα πρόκειται να οδηγηθούν σε κάποιο φεστιβάλ οχημάτων όπου και θα δημοπρατηθούν με σκοπό να βρουν ένα νέο σπιτικό.