Τι ετοιμάζουν Renault και Dacia για την Γενεύη;


Η Renault θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες εξηλεκτρισμένες εκδόσεις της και η Dacia το πρώτο ηλεκτρικό στην ιστορία της!

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/2/2020

Με αυτήν την teaser εικόνα η Renault προλογίζει την παρουσίαση του Morphoz Concept, ενός ηλεκτρικού πρωτότυπου μοντέλου που θα αποτελέσει την σχεδιαστική σπουδή και τον προπομπό εκείνων που θα μπουν στην παραγωγή στα επόμενα χρόνια.

Δίπλα στο Morphoz οι Γάλλοι θα παρουσιάσουν την ηλεκτρική έκδοση του Twingo η οποία θα ονομάζεται Twingo Z.E. Πιθανότατα το σύστημα πρόωσης θα είναι εκείνο των smart μιας και τα δύο μοντέλα αποτελούν προϊόν συμπαραγωγής.

Εννοείται πως το περίπτερο της Renault θα πλαισιώνουν και οι νέες εκδόσεις του ανανεωμένου Megane μαζί με την plug-in υβριδική του έκδοση που μοιράζεται το ίδιο σύστημα με το Captur PHEV. Στα επαγγελματικά θα δούμε και το Kangoo Z.E. Concept που θα μας δώσει μια πρώτη γεύση από το νέο Kangoo.

Δυναμική θα είναι η παρουσία και της Dacia στην Γενεύη με το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην ιστορία της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτό θα είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που θα κυκλοφορήσει σε περίπου δύο χρόνια και θα βασίζεται στο κινεζικό Renault City K-ZE.

Επίσης, στην ελβετική έκθεση (σηκώνει αυλαία στις 3 Μαρτίου) θα δούμε και δύο περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις της Alpine και δίπλα στο πρωτότυπο A110 SportsX.